tak mi wpałdo na myśl xD
jeśli chodzi o rangi dla wszystkich - to można by dać symbol zwierzątka - jaki kto ma chiński znak zodiaku (wiecie, małpa, koza itp.) tak żeby się bardziej zazjatyzować xD co o tym myślicie?
Użytkownik
zwierzatka? haha z tygryska zamienie sie w pieska..xDDD
ale pomysl ciekawy ^^
Ostatnio edytowany przez Tora (2010-01-26 16:16:49)
Użytkownik
a co myślicie, żeby dla yaoistek były ranki uke i seme? dobra, wiem głupi pomysł xD (to dlatego, ze się teraz edukuję >.<)
czemu najmniej?
o rangach dla teamu, my decydujemy - ale o rangach dla wszystkich, powinni rozmawiać wszyscy i dawać pomysły, bo w końcu bedzie to dotyczyć wszystkich
EDIT:
jeszcze rangi to yaoi i yuri trzeba wymyślić xD <jestem za tym, żeby rozdzielić yaoi i yuri xD >
Ostatnio edytowany przez arashiko (2010-01-26 16:21:52)
Użytkownik
oo tak jestem za podzialem na yuri i yaoi z tym,ze ja sie do yuri nie zblizam...xDD
a hachi,hachi..czemu nie..moznaby zobaczyc kto jest w zwiazku panem XDDD hahaha XD
Ej, ja lubię yuri! I Yuli też XDDDD Więc jestem za podziałem~
Co do zwierzątek, to zobaczmy najpierw, ile wyjdzie z symbolami tłumaczów/korektorów/whatever, żeby potem nie było, że każda ma pod nikiem 38472479 znaczków XD
Użytkownik
donia ty...ty to..bedziesz seme! xDDD
przez ciebie to nawet ja sie zastanawiam kim ja bym byla O.o
no to jak tlumacze beda miec za duzo znaczkow to juz im sie nie da zwierzatka...xD albo ci co robia wszystko dostana unikalny znaczek! xD
można by znaczki podzielić xD
np. żeby te "team'owe" symbole były nad avatarem, a te dla wszystkich pod nim <o ile nie będzie z tym problemów>
EDIT:
wielbłąd? xD *padła*
ja bardziej myślałam, o np. jakimś "D" - żeby użytkownicy i nowi w grupie wiedzieli, że jeśli chodzi o wpisywanie planów na dramawiki itp. to do mnie się zgłaszać xD
Ostatnio edytowany przez arashiko (2010-01-26 16:54:06)
co ty masz do wielbłądów? xD nie no, my sobie tak tu luźno gadamy, ale jak już mają wyjść te profile i w ogóle, to myślę raczej nad czymś w miarę możliwości przejrzystym. bo faktycznie, jak jakiejś osobie wyjdzie nie wiadomo ile tych ikonek, to aż się nie będzie chciało patrzeć...
dlatego myślałam o rozdzieleniu tych team'owych i reszty - bo raczej bez sensu będzie ich mieszanie i wtedy na pewno nie będzie przejrzyście xD
a że tak głupio spytam xD
ten wielbłąd to za co? xD