O tak. Ja chcę jakąś "upierdliwą", wyróżniającą się rangę tylko dla mnie. XD Tylko muszę nad tym pomyśleć.
Co do tych Y&Y to trochę dużo roboty z rangami, moim zdaniem niepotrzebnej - a nie jest to nasza główna działka. Z rozdzieleniem tłumaczeń mam podobne zdanie, chyba, że Misako chce się robić tyle tytułów.
Na razie poczekam jeszcze z moimi sugestiami.
EDIT: Chociaż może pomysł by niektórzy tłumacze mieli swoją "specjalizację" nie jest taki zły. XD
Ostatnio edytowany przez Ceres (2010-01-26 20:23:40)
Po głębokim przemyśleniu sprawy (czyli po przeleceniu paru postów jeszcze raz, lol) stwierdzam, że może jednak wstrzymać się z podziałem na yaoi i yuri. Jak się ktoś poczuje dotknięty, to najwyżej o tym napisze, wtedy pomyślimy~ Jedna grupa yaoi+yuri starczy, chyba bardziej tego rozdrabniać nie potrzeba, zwłaszcza że nie jest to jakaś siła władająca forum XD A komu będzie zależeć, to sobie w sygnaturze wstawi napis "dzielne seme" czy "nieasertywne uke" i po kłopocie, drugą połówkę na forum znajdzie~
I także jestem za podziałem dla tłumaczy, bo ja się za dramy czy filmy niechętnie biorę, za to dużo przyjemności sprawia mi tłumaczenie programów ^^ I jestem na nie dla pojedynczych ikon osobom, które robią wszystko... Chcę mieć przepych na swoim profilu, chcę mieć dużo znaczków, ho ho ho XDDDDDD
Racja, racja, nie ma co się niepotrzebnie rozdrabniać :B
Jak forum będzie już baaaaardzo duże i zapanuje w świecie polskich fanów kpopu i tak dalej:-P to wtedy można o tym pomyślećxD
(jak w dalekiej przyszłości zasłużę sobie na jakąś rangę to chcę być 'Cotton Candy' albo 'Ma syndrom Cotton Candy':-P eh, eh, ewentualnie 'Urojona Cotton Candy' :3 nowa piosenka Dae górą! je je je! xD)
Ostatnio edytowany przez ulek (2010-01-26 21:08:40)